Priser

Da priserne varierer efter tidsforbrug og dyrets størrelse, er kun angivet ganske få priser her. Finder du ikke prisen på det du søger nedenunder, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail.
Obs: Ved udeblivelse fra konsultation vil man blive pålagt et gebyr på 250  kr. Afbud skal meldes senest 2 timer før aftalt tid, og kan ske på enten telefon og/eller e-mail. Ved udeblivelse fra operationstid er der et gebyr på 620 kr og afbud skal meldes senest 24 timer før aftalt tid.

Faste ydelser
Operationer
Prisen på operationer afhænger af en række faktorer såsom dyreart, alder, indgrebet, materialeforbrug og behov for efterfølgende støtte og pleje.

Vi udfører operative indgreb efter forudgående undersøgelse af dyret. Er der tale om indgreb, som ligger udenfor vores kompetencer, henviser vi til specialister.

Vi udfører bl.a. neutralisation (kastration og sterilisation) på hunde og katte, samt kastration af kaniner, fritter og marsvin. Derudover tilbyder vi tandrensninger og tandoperationer, efter forudgående undersøgelse af dyret. 
Ring for pris.